ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

    Ως έναν αναβάτης, ξέρεις ότι δεν είναι όλα τα ελαστικά είναι το ίδιο. Όντας το μόνο μέρος της μοτοσυκλέτας που βρίσκεται σε επαφή με το έδαφος, τα σωστά ελαστικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη βόλτα σας αυξάνοντας την πρόσφυση, που με τη σειρά της βελτιώνει την πέδηση, την κατευθυντικότητα και τη συνολική ασφάλειά σου.

    Αυτό το ήξερες;

    • Μετά την τοποθέτηση νέων ελαστικών, θα πρέπει να οδηγείς προσεκτικά για τουλάχιστον τα πρώτα 160 χιλιόμετρα. Το στρώσιμο των ελαστικών είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ασφάλεια και συνιστάται ότι τα ελαστικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται υπό πλήρη ταχύτητα ή δύναμη για τα πρώτα 160 χιλιόμετρα.
    • Περίπου 70% του παγκοσμίου Carbon Black pigment χρησιμοποιείται για την παραγωγή ελαστικών.
    • Είναι σημαντικό να μην παραφουσκώνεις τα ελαστικά καθώς αυξάνεται η πίεσή τους όταν είναι ζεστά.
    • Τα ξεφούσκωτα λάστιχα δεν επηρεάζουν μόνο την οδική συμπεριφορά, αλλά μπορεί επίσης να αυξήσουν την κατανάλωση καυσίμου. 
    • Η συντηρητική οδήγησης συμβάλει στη διατήρηση των ελαστικών.

    Προβολή Επιλογέα Ελαστικών εδώ

    Τα αποτελέσματα αυτά είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και ΠΡΙΝ αγοράσεις ελαστικά, θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ έναν αντιπρόσωπο Triumph, ώστε να ελέγξεις τους τεχνικούς και νομικούς περιορισμούς που ενδέχεται να αποτελέσουν εμπόδιο για την προτεινόμενη αντικατάσταση.