Castrol

    Καθώς η εμμονή μας με την ποιότητα συνεχίζεται, εγκρίναμε την Castrol ως τον προτεινόμενο προμηθευτή λιπαντικών, γεγονός που φέρνει κοντά δύο θρυλικές μάρκες που έχουν γράψει ιστορία στην μοτοσυκλέτα.

    Το Castrol είναι το μόνο λιπαντικό που αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση μοτοσικλέτας και, ως αποκλειστικός συνεργάτης λιπαντικού για την Triumph, η Castrol έχει ανταποκριθεί και ξεπεράσει τα απαιτητικά πρότυπα της Triumph στη μηχανολογία, τον έλεγχο και την αξιολόγηση. Η Triumph πάντα δεσμευόταν για την εξέλιξη των προϊόντων της, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και για την Castrol.

    Ως εκ τούτου, τα προϊόντα της Triumph είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοσή τους. Μαζί με μηχανολογική υπεροχή της Castrol, αυτό παρέχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για πολλές από τις συναρπαστικές νέες εξελίξεις που σχεδιάζονται με την ομάδα της Triumph.

    Η Castrol έχει επίσης αναπτύξει την τεχνολογία Trizone ™ για να εξασφαλίσει ότι παίρνεις τη μέγιστη απελευθέρωση ενέργειας, σε συνδυασμό με την καλύτερη προστασία για τη μοτοσυκλέτα σου. Αυτό σημαίνει ανώτερη οδηγική εμπειρία για κάθε αναβάτη , σε κάθε περίσταση.